Nicepage hakkında birkaç soru

tgezici
1 Posts
tgezici posted this 15 August 2024
Ask a Question

Merhabalar,

Elementor Pro kullanıcısıyım. alternatif olarak programınızı incelemeye başladım. Gerçekten güzel ve epey zengin bir tasarım kütüphanesine sahip programınız olduğunu görüyorum. Takıldığım bazı sorulara cevap almak istediğim için yazmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Soru 1 - Nicepage Windows sürümünü kullandığımızda herhangi bir metni seçtiğimizde sağ tarafta daha fazla seçenek çıkıyor. Ancak wordpress içine indirip aynı kısmı düzenlemeye çalıştığımda o kadar çok seçenek göremedim.

Soru 2 - Uygulamada sadece 3 tane basit sayfa hazırlayıp wordpress'e aktarım için dosya haline getirdim. 21 mb tuttu. Ortalama 40-50 tane sayfa hazırlayıp yüklediğimde boyut muhtemelen 600-700 MB'ı geçecek. Bu dosyanın sıkıştırılmış olduğu halde bu kadar çok yer kaplamasının nedeni ne olabilir? Sürekli hosting yükleme sınırları ile uğraşmak zorunda kalacak mıyız bu durumda?

Soru 3 - Çoklu dil ile wordpress sitesi hazırladığımda polylang eklentisini kullanıyorum. Burada Elementor'dan örnek vermek zorundayım. Polylang'in Elementor için header & footer eklentisi ile diğer dillere header ve footer kısımlarını çevirebiliyorum. Sizin programınızda çoklu dil kısmını nasıl çözüyorsunuz?

Soru 4 - Eğer sizin programınızı satın alırsam bir kerelik hayat boyu versiyonunu alacağım. Sanırım 1 yıl süre ile destek veriyorsunuz. Daha sonra yardım ihtiyacım olursa ne şekilde sizden destek alabiliyorum?

Soru 5 - Nicepage ile hazırlanmış olan birkaç müşteri ( referans ) websitelerinizi benimle paylaşır mısınız?

Soru 6 - Ders videolarınızı tek tek izliyorum. Ancak sıfırdan bir website yapım videosuna denk gelemedim. Bu şekilde bir içeriğiniz varsa benimle paylaşır mısınız.

Yaklaşık 5-6 yıldır Elementor üzerinden işlerimi yapıyordum. Programınız, tasarım açısından zorlandığım yerlerde epey alternatif sunma anlamında bana yardımcı olacak gibi görünüyor. Sorularımın cevaplarını bekliyorum. Teşekkürler.

Saygılarımla
Turgay GEZİCİ

Merhabalar, Elementor Pro kullanıcısıyım. alternatif olarak programınızı incelemeye başladım. Gerçekten güzel ve epey zengin bir tasarım kütüphanesine sahip programınız olduğunu görüyorum. Takıldığım bazı sorulara cevap almak istediğim için yazmak istedim. Şimdiden teşekkürler. Soru 1 - Nicepage Windows sürümünü kullandığımızda herhangi bir metni seçtiğimizde sağ tarafta daha fazla seçenek çıkıyor. Ancak wordpress içine indirip aynı kısmı düzenlemeye çalıştığımda o kadar çok seçenek göremedim. Soru 2 - Uygulamada sadece 3 tane basit sayfa hazırlayıp wordpress'e aktarım için dosya haline getirdim. 21 mb tuttu. Ortalama 40-50 tane sayfa hazırlayıp yüklediğimde boyut muhtemelen 600-700 MB'ı geçecek. Bu dosyanın sıkıştırılmış olduğu halde bu kadar çok yer kaplamasının nedeni ne olabilir? Sürekli hosting yükleme sınırları ile uğraşmak zorunda kalacak mıyız bu durumda? Soru 3 - Çoklu dil ile wordpress sitesi hazırladığımda polylang eklentisini kullanıyorum. Burada Elementor'dan örnek vermek zorundayım. Polylang'in Elementor için header & footer eklentisi ile diğer dillere header ve footer kısımlarını çevirebiliyorum. Sizin programınızda çoklu dil kısmını nasıl çözüyorsunuz? Soru 4 - Eğer sizin programınızı satın alırsam bir kerelik hayat boyu versiyonunu alacağım. Sanırım 1 yıl süre ile destek veriyorsunuz. Daha sonra yardım ihtiyacım olursa ne şekilde sizden destek alabiliyorum? Soru 5 - Nicepage ile hazırlanmış olan birkaç müşteri ( referans ) websitelerinizi benimle paylaşır mısınız? Soru 6 - Ders videolarınızı tek tek izliyorum. Ancak sıfırdan bir website yapım videosuna denk gelemedim. Bu şekilde bir içeriğiniz varsa benimle paylaşır mısınız. Yaklaşık 5-6 yıldır Elementor üzerinden işlerimi yapıyordum. Programınız, tasarım açısından zorlandığım yerlerde epey alternatif sunma anlamında bana yardımcı olacak gibi görünüyor. Sorularımın cevaplarını bekliyorum. Teşekkürler. Saygılarımla Turgay GEZİCİ
Vote to pay developers attention to this features or issue.
1 Reply
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 15 August 2024

Hi Turgay,

Thanks for your interest in Nicepage.

  1. What exact options are not present in the plug-in? Please check that you haven't chosen the Edit Content only option in the Site Settings >> Client License option in the application before exporting. A screenshot of the problem will be helpful.

  2. I assume that you have a lot of large images or videos, we suggest you to compress the media files before uploading to Nicepage. Also you can always increase the upload limits on your hosting to avoid issues.

  3. Nicepage has the multilanguage option. You can find more information here:
    https://nicepage.com/doc/300135/multi-language-sites

  4. The License option allows to have a lifetime license that allows using the current version you have as long as you wish without updates. As for the support, we always try to help even if your subscription is expired.

  5. We do not collect sites created by our users, but all the example templates in our library are created using Nicepage:
    https://nicepage.com/website-templates

  6. We have some old videos about creating sections according to some design, you can find them here:
    https://nicepage.com/doc/422890/previous-videos

...................................................
Sincerely,
Hella
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hi Turgay, Thanks for your interest in Nicepage. 1. What exact options are not present in the plug-in? Please check that you haven't chosen the Edit Content only option in the Site Settings >> Client License option in the application before exporting. A screenshot of the problem will be helpful. 2. I assume that you have a lot of large images or videos, we suggest you to compress the media files before uploading to Nicepage. Also you can always increase the upload limits on your hosting to avoid issues. 3. Nicepage has the multilanguage option. You can find more information here: https://nicepage.com/doc/300135/multi-language-sites 4. The License option allows to have a lifetime license that allows using the current version you have as long as you wish without updates. As for the support, we always try to help even if your subscription is expired. 5. We do not collect sites created by our users, but all the example templates in our library are created using Nicepage: https://nicepage.com/website-templates 6. We have some old videos about creating sections according to some design, you can find them here: https://nicepage.com/doc/422890/previous-videos ................................................... Sincerely, Hella Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
You must log in or register to leave comments