The Big Spring Sale! Up to 50% off!

diverse update zaken

brimahandel
10 Posts
brimahandel posted this 22 March 2023
Report a bug

Hallo,

(1)
wij hebben een aantal Joomla4-sites die we allen hebben aangemaakt m.b.v. Nicepage. De desktopsoftware werd tot voor kort altijd uit zichzelf aangeleverd maar dit keer niet. Om te bekijken of onderstaande problemen misschien verholpen zouden zijn met een latere versie desktop-software heb ik handmatig dat pakket aangepast naar versie 5.7.9.
Het eerste feit is dus al dat NicePage zich niet uit zichzelf heeft bijgewerkt naar de laatste versie (misschien niet noodzakelijk, maar wel vreemd).

(2)
diverse keren was er al een update van de Joomla-module en veelal stond er aan het eind een foutmelding over 'manifest niet gevonden' of 'kan xml-gestand niet openen' en soortgelijke meldingen. De update was dan echter wel doorgevoerd, de foutmeldingen hadden blijkbaar geen echte betekenis.
De laatst aangeleverde update lijkt echter wel ernstiger. Er komt een waarschuwing en de update wordt NIET uitgevoerd. Zie bijlage1 voor de aangeleverde update en bijlage2 voor de foutmelding die dan wordt gegenereerd. Wat is de oplossing om deze update toch geïnstalleerd te krijgen (ook handmatig aanbieden werkt niet).

(3)
In bijlage3 nog een file met de melding die we er sinds enige tijd hebben staan over bij een aanpassing die bij een update is doorgevoerd. Wat moeten we met die melding doen en nog belangrijker hoe krijgen we die weg.

We horen graag van u.

Theo namens Jos Schenning.

Hallo, (1) wij hebben een aantal Joomla4-sites die we allen hebben aangemaakt m.b.v. Nicepage. De desktopsoftware werd tot voor kort altijd uit zichzelf aangeleverd maar dit keer niet. Om te bekijken of onderstaande problemen misschien verholpen zouden zijn met een latere versie desktop-software heb ik handmatig dat pakket aangepast naar versie 5.7.9. Het eerste feit is dus al dat NicePage zich niet uit zichzelf heeft bijgewerkt naar de laatste versie (misschien niet noodzakelijk, maar wel vreemd). (2) diverse keren was er al een update van de Joomla-module en veelal stond er aan het eind een foutmelding over 'manifest niet gevonden' of 'kan xml-gestand niet openen' en soortgelijke meldingen. De update was dan echter wel doorgevoerd, de foutmeldingen hadden blijkbaar geen echte betekenis. De laatst aangeleverde update lijkt echter wel ernstiger. Er komt een waarschuwing en de update wordt NIET uitgevoerd. Zie bijlage1 voor de aangeleverde update en bijlage2 voor de foutmelding die dan wordt gegenereerd. Wat is de oplossing om deze update toch geïnstalleerd te krijgen (ook handmatig aanbieden werkt niet). (3) In bijlage3 nog een file met de melding die we er sinds enige tijd hebben staan over bij een aanpassing die bij een update is doorgevoerd. Wat moeten we met die melding doen en nog belangrijker hoe krijgen we die weg. We horen graag van u. Theo namens Jos Schenning.
Vote to pay developers attention to this features or issue.
2 Replies
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 23 March 2023

Hi,

Please create private cases and provide temporary access to the Joomla admin panel.
We will check the problem.

...................................................
Sincerely,
Susanna I.
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hi, Please create private cases and provide temporary access to the Joomla admin panel. We will check the problem. ................................................... Sincerely, Susanna I. Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
Rothofu
16 Posts
Rothofu posted this 22 March 2023

I have the same Problem with Nicepage 5.7.9

I have the same Problem with Nicepage 5.7.9
You must log in or register to leave comments