Google test Failed

DEWA
32 Posts
DEWA posted this 25 March 2019

2 Seitenressourcen konnten nicht geladen werden
Ressource Typ Status
https://stats.g.doubleclick.net/r/collect?v=1&aip=1&t=dc&_r=3&tid=UA-37205253-1&cid=1809793099.1553537965&jid=962496728&_gid=796453716.1553537965&gjid=205525556&_v=j73&z=1264569826 Bild Fehler bei der Weiterleitung
https://www.google-analytics.com/r/collect?v=1&_v=j73&a=203875879&t=pageview&_s=1&dl=https%3A%2F%2Fdewaberlin.de%2F&ul=en-us&de=UTF-8&dt=Webdesign%20%2F%20Printdesign%20DEWA&sd=24-bit&sr=412x732&vp=412x732&je=0&_u=KEDAAUAB~&jid=962496728&gjid=205525556&cid=1809793099.1553537965&tid=UA-37205253-1&_gid=796453716.1553537965&_r=1&gtm=2ou3b2&z=1264569826 Bild Fehler bei der Weiterleitung

from: https://search.google.com/test/mobile-friendly
Testef Site: www.dewaberlin.de

2 Seitenressourcen konnten nicht geladen werden Ressource Typ Status  https://stats.g.doubleclick.net/r/collect?v=1&aip=1&t=dc&_r=3&tid=UA-37205253-1&cid=1809793099.1553537965&jid=962496728&_gid=796453716.1553537965&gjid=205525556&_v=j73&z=1264569826 Bild Fehler bei der Weiterleitung  https://www.google-analytics.com/r/collect?v=1&_v=j73&a=203875879&t=pageview&_s=1&dl=https%3A%2F%2Fdewaberlin.de%2F&ul=en-us&de=UTF-8&dt=Webdesign%20%2F%20Printdesign%20DEWA&sd=24-bit&sr=412x732&vp=412x732&je=0&_u=KEDAAUAB~&jid=962496728&gjid=205525556&cid=1809793099.1553537965&tid=UA-37205253-1&_gid=796453716.1553537965&_r=1&gtm=2ou3b2&z=1264569826 Bild Fehler bei der Weiterleitung from: https://search.google.com/test/mobile-friendly Testef Site: www.dewaberlin.de

Last edited 25 March 2019 by DEWA

Vote to pay developers attention to this features or issue.
3 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 26 March 2019

Uwe,can you please provide us more details? Did you used Google analytics ID and TAG with Nicepage?
Or did you entered them somewhere else?

...................................................
Sincerely,
Sergey F
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Uwe,can you please provide us more details? Did you used Google analytics ID and TAG with Nicepage? Or did you entered them somewhere else? ................................................... Sincerely, Sergey F Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
DEWA
32 Posts
DEWA posted this 26 March 2019

I use Booth! ID and Tag in Website Einstellungen.
When i delete the ID Same Bug.

I use Booth! ID and Tag in Website Einstellungen. When i delete the ID Same Bug.

Last edited 26 March 2019 by DEWA

Support Team
Support Team posted this 27 March 2019

Uwe,

Looks like this is not related to NicePage.
Also I've tested few other Websites on this tool and see the same problem.
Can you please review your GA settings for something related to redirects.
Also please check Chrome evtools console and Netwokr tab for any errors and show us screenshot if any.

...................................................
Sincerely,
Sergey F
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Uwe, Looks like this is not related to NicePage. Also I've tested few other Websites on this tool and see the same problem. Can you please review your GA settings for something related to redirects. Also please check Chrome evtools console and Netwokr tab for any errors and show us screenshot if any. ................................................... Sincerely, Sergey F Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
You must log in or register to leave comments