Text and hyperlink show on preview but not live on site

lynchtechny
27 Posts
lynchtechny posted this 25 March 2019

Hi,

I added a small line of text and a link in my header. I can see it in all responsive sizes in the preview, but does not show up live on the site. Note the attached, "info@islandminimix.ca" is just text, not linked. "Like us on Facebook" is a hyperlink. Neither show up on http://islandminimix.ca ... can you please assist? Thank you.
David

Hi, I added a small line of text and a link in my header. I can see it in all responsive sizes in the preview, but does not show up live on the site. Note the attached, "info@islandminimix.ca" is just text, not linked. "Like us on Facebook" is a hyperlink. Neither show up on http://islandminimix.ca ... can you please assist? Thank you. David

Last edited 25 March 2019 by lynchtechny

Vote to pay developers attention to this features or issue.
1 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 25 March 2019

Hi David,

Could you please export your site as a Project and attach it here so we can look into the issue?

...................................................
Sincerely,
Elena
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hi David, Could you please export your site as a Project and attach it here so we can look into the issue? ................................................... Sincerely, Elena Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
You must log in or register to leave comments