Video in Lightbox from photo gallery Now displaying but without sound

rogerzeuner
4 Posts
rogerzeuner posted this 6 days ago
Ask a Question

Thanks. I see that you have addressed my previous request. The video does now play in Lightbox, thankyou,however there is no sound. Is there something I need to turn on or is that it is not quite fixed as yet. Thanks for you assistance in this matter.

Roger Zeuner

Thanks. I see that you have addressed my previous request. The video does now play in Lightbox, thankyou,however there is no sound. Is there something I need to turn on or is that it is not quite fixed as yet. Thanks for you assistance in this matter. Roger Zeuner
Vote to pay developers attention to this features or issue.
5 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 6 days ago

Hello Roger,

Please check your browser settings, each browser has to sound mute by default.
Firefox also has autoplay settings, allow audio and video and check the page with the preview

firefox-autoplay.png

You can check the settings for Edge, by default the autoplay is turned off, you can allow to autoplay media and check the page from your project with the preview
Edge-media-autoplay.png

The same should be done for Chrome
chrome-autoplay.png

Let us know if you have any additional questions.
...................................................
Sincerely,
Anna T
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hello Roger, Please check your browser settings, each browser has to sound mute by default. Firefox also has autoplay settings, allow audio and video and check the page with the preview !firefox-autoplay.png! You can check the settings for Edge, by default the autoplay is turned off, you can allow to autoplay media and check the page from your project with the preview !Edge-media-autoplay.png! The same should be done for Chrome !chrome-autoplay.png! Let us know if you have any additional questions. ................................................... Sincerely, Anna T Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
rogerzeuner
4 Posts
rogerzeuner posted this 4 days ago

Thanks for the information.

I have tried what you suggested without success.

The video plays with no sound.

Roger Z

Thanks for the information. I have tried what you suggested without success. The video plays with no sound. Roger Z
Support Team
Support Team posted this 4 days ago

Hello Roger,

What about your video settings in the project? Please make sure you didn't check the sound to be muted.

mute-player.png

If you need extra help, please send here the project file so we could check it from our side.

Thanks.
...................................................
Sincerely,
Anna T
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hello Roger, What about your video settings in the project? Please make sure you didn't check the sound to be muted. !mute-player.png! If you need extra help, please send here the project file so we could check it from our side. Thanks. ................................................... Sincerely, Anna T Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
rogerzeuner
4 Posts
rogerzeuner posted this 21 hours ago

Thanks for your response. I am trying to play video from the photo gallery not the video element. The option for mute does not appear in the gallery options. I have attached the project zip file. Does that assist or should I send the whole project.

Thanks again

Roger Zeuner

Thanks for your response. I am trying to play video from the photo gallery not the video element. The option for mute does not appear in the gallery options. I have attached the project zip file. Does that assist or should I send the whole project. Thanks again Roger Zeuner
Support Team
Support Team posted this 20 hours ago

Hello Roger,

As for now, there's no such possibility to play the video with sound from the Gallery element, due to the difference between a video and the element itself. However, you can try and add a Grid, then add the video\s to each cell.
...................................................
Sincerely,
Lilioneta
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hello Roger, As for now, there's no such possibility to play the video with sound from the Gallery element, due to the difference between a video and the element itself. However, you can try and add a Grid, then add the video\s to each cell. ................................................... Sincerely, Lilioneta Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
You must log in or register to leave comments