Menu creation

ainclanmx
27 Posts
ainclanmx posted this 25 August 2018

Hi team

Some days ago I report menu error, so continuing I found this:

There are still errors when creating the menu and it does not work in quick view or browser view, but if the project is exported, the menu works perfectly well.

So I create all my pages and at the end adjust my menu to export.

Thanks

Hi team Some days ago I report menu error, so continuing I found this: There are still errors when creating the menu and it does not work in quick view or browser view, but if the project is exported, the menu works perfectly well. So I create all my pages and at the end adjust my menu to export. Thanks
Vote to pay developers attention to this features or issue.
7 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 27 August 2018

Hi,

Sorry, could you please explain in more details, how the menu does not work before exporting? Maybe some screen shots will be helpful.

Sincerely,
Hella

Hi, Sorry, could you please explain in more details, how the menu does not work before exporting? Maybe some screen shots will be helpful. Sincerely, Hella
ainclanmx
27 Posts
ainclanmx posted this 28 August 2018

Hi team

In ainclanmx.com have exported site that work menu OK.
In ainclanmx.com/temp have firefox temp site (from preview in firefox) and menu dont work

In both sites use designs from community (as you see) without any change. In both sites only add pages to create menu.

Attach firefox temp project

Thanks

PD. have Nicepage 1.0.63
Have windows 7 Home premium

Hi team In ainclanmx.com have exported site that work menu OK. In ainclanmx.com/temp have firefox temp site (from preview in firefox) and menu dont work In both sites use designs from community (as you see) without any change. In both sites only add pages to create menu. Attach firefox temp project Thanks PD. have Nicepage 1.0.63 Have windows 7 Home premium
Support Team
Support Team posted this 28 August 2018

Hi,

For now the full-functioning menu in browser preview should be available for the logged in users with the active subscription. But there is an issue now and it will be fixed in the next update. But the exported theme works fine.

Sincerely,
Hella

Hi, For now the full-functioning menu in browser preview should be available for the logged in users with the active subscription. But there is an issue now and it will be fixed in the next update. But the exported theme works fine. Sincerely, Hella
marcor
17 Posts
marcor posted this 28 August 2018

Hi,

For now the full-functioning menu in browser preview should be available for the logged in users with the active subscription. But there is an issue now and it will be fixed in the next update. But the exported theme works fine.

Sincerely,
Hella

Hi Hella,
we just recognized that the exported theme works fine in Firefox, but not in Internet Explorer. In IE the menu does not work at all, the samll Hand does not whow up when touching an item of the menu.

You can check this on www.test.gomera-paradies.ch

Kind regards
Markus

> Hi, > > For now the full-functioning menu in browser preview should be available for the logged in users with the active subscription. But there is an issue now and it will be fixed in the next update. But the exported theme works fine. > > Sincerely, > Hella > Hi Hella, we just recognized that the exported theme works fine in Firefox, but not in Internet Explorer. In IE the menu does not work at all, the samll Hand does not whow up when touching an item of the menu. You can check this on www.test.gomera-paradies.ch Kind regards Markus
Support Team
Support Team posted this 28 August 2018

Hi,

Thanks, we are aware of this issue and the fix will be included in the next update.

Sincerely,
Hella

Hi, Thanks, we are aware of this issue and the fix will be included in the next update. Sincerely, Hella
ainclanmx
27 Posts
ainclanmx posted this 28 August 2018

By the way

I have my suscription active and loged in to creted sites.

By the way I have my suscription active and loged in to creted sites.
Support Team
Support Team posted this 28 August 2018

Hi,

As I said in the posts above, the preview will be working fine for the logged in users after the next update. For now this issue is fixed only on our end.

Sincerely,
Hella

Hi, As I said in the posts above, the preview will be working fine for the logged in users after the next update. For now this issue is fixed only on our end. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments