Wordpress theme, SSL website, mixed content

corelanc0d3r
8 Posts
corelanc0d3r posted this 21 March 2019

Hi,

I am running my newly created website via SSL, but the site seems to serve mixed content. In essence, links to images etc contain full absolute URLs (instead of relative URLs).

As a result, the browers are reporting that my website is not secure (because it is loading mixed content).

Any way to make Nicepage render content that uses relative URLs instead of absolute URLs, so it wouldn't matter if the site runs http or https?

Hi, I am running my newly created website via SSL, but the site seems to serve mixed content. In essence, links to images etc contain full absolute URLs (instead of relative URLs). As a result, the browers are reporting that my website is not secure (because it is loading mixed content). Any way to make Nicepage render content that uses relative URLs instead of absolute URLs, so it wouldn't matter if the site runs http or https?
Vote to pay developers attention to this features or issue.
7 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 16 April 2019

Hi Peter,

Yes, we do that once a month. We would publish the new article soon.

...................................................
Sincerely,
Hella
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hi Peter, Yes, we do that once a month. We would publish the new article soon. ................................................... Sincerely, Hella Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
corelanc0d3r
8 Posts
corelanc0d3r posted this 16 April 2019

are you publishing release notes for updates?

are you publishing release notes for updates?
Support Team
Support Team posted this 16 April 2019

Hi Peter,

Sorry, the problem is still not fixed. Please follow the updates.

...................................................
Sincerely,
Hella
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hi Peter, Sorry, the problem is still not fixed. Please follow the updates. ................................................... Sincerely, Hella Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
corelanc0d3r
8 Posts
corelanc0d3r posted this 16 April 2019

Any update on this security issue?

Any update on this security issue?
Support Team
Support Team posted this 27 March 2019

Hi Peter,

Thank you for your comments.
I created a task for our developers to discuss this situation and solve in the future Nicepage updates.

Please let us know if you have any further questions.

...................................................
Sincerely,
Olivia
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hi Peter, Thank you for your comments. I created a task for our developers to discuss this situation and solve in the future Nicepage updates. Please let us know if you have any further questions. ................................................... Sincerely, Olivia Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
corelanc0d3r
8 Posts
corelanc0d3r posted this 26 March 2019

Thank you Olivia

Please note that I consider this either a bug or a security issue. Users expect to see the "secure" icon for websites that use HTTPS. In the case of my website (and even the nicepage.com website), the icon is missing.

I have added a screenshot of what Google Chrome reports (about the nicepage.com website, as well as about my new website).

HTTPS is not something extraordinary, I insist on considering this either a bug or a security issue, and I hope it will receive some priority

thanks

Thank you Olivia Please note that I consider this either a bug or a security issue. Users expect to see the "secure" icon for websites that use HTTPS. In the case of my website (and even the nicepage.com website), the icon is missing. I have added a screenshot of what Google Chrome reports (about the nicepage.com website, as well as about my new website). HTTPS is not something extraordinary, I insist on considering this either a bug or a security issue, and I hope it will receive some priority thanks
Support Team
Support Team posted this 22 March 2019

Hi Peter,

Unfortunately, the image URLs cannot be changed. But I created a task for our developers to search for possible solutions.

...................................................
Sincerely,
Olivia
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hi Peter, Unfortunately, the image URLs cannot be changed. But I created a task for our developers to search for possible solutions. ................................................... Sincerely, Olivia Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
You must log in or register to leave comments