joomla white label issue

marcus60
37 Posts
marcus60 posted this 2 weeks ago
Report a bug

When deploying a Joomla website with white label, this page still comes up in site settings.

I think this has to be a bug. There's absolutely no need to show clients this screen

https://ibb.co/jzL6y8d

When deploying a Joomla website with white label, this page still comes up in site settings. I think this has to be a bug. There's absolutely no need to show clients this screen https://ibb.co/jzL6y8d
Vote to pay developers attention to this features or issue.
3 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hi Marcus,

Do you see it when logged in as a client and not with your master license?

...................................................
Sincerely,
Hella
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hi Marcus, Do you see it when logged in as a client and not with your master license? ................................................... Sincerely, Hella Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
marcus60
37 Posts
marcus60 posted this 2 weeks ago

I set up domain access, so I don't need to log in at all.

I set up domain access, so I don't need to log in at all.
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hi,

If you're logged in on the Nicepage website in the same browser then you automatically logged under your current account in the plugin. Therefore, you see the Site Settings. Your client is not logged on the Nicepage website. Therefore he will not see the Site Settings.
Please try it in the browser incognito mode.

...................................................
Sincerely,
Olivia
Nicepage Support Team

Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1
Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp

Hi, If you're logged in on the Nicepage website in the same browser then you automatically logged under your current account in the plugin. Therefore, you see the Site Settings. Your client is not logged on the Nicepage website. Therefore he will not see the Site Settings. Please try it in the browser incognito mode. ................................................... Sincerely, Olivia Nicepage Support Team Please subscribe to our YouTube channel: http://youtube.com/nicepage?sub_confirmation=1 Follow us on Facebook: http://facebook.com/nicepageapp
You must log in or register to leave comments